onsdag 22. september 2010

Barnejakke


Sommerens tidsfordriv var blant annet denne barnejakken fra Drops. Jakken er strikket til 2-åringen i huset, men den ble dessverre for stor. I bunn og grunn er nok det min egen feil, men i klær bruker han større størrelse enn det alderen skulle tilsi. Av den grunn valgte jeg å strikke den i 3-4 år, det er jo tross alt verre om jakken skulle bli for liten. Så da ble den for stor da, men gutten vokser..så om ikke annet, så ligger det en flott jakke og venter på neste sesong :)
Mønsteret er fra Drops babystrikk nr. 19, modell nr. 19-2. Garnet jeg har brukt er drops merino extra fine, og jeg har stort sett brukt de samme fargene som i mønsteret. Det er bare blåfargen som er litt mørkere enn opprinnelig. Jeg hadde hele veien sett for meg knapper av tre, så hva var vel ikke bedre enn noen med Mikke Mus som motiv.

5 kommentarer:

Siren sa...

Den var kjempefin! Typisk at den blir for stor, men som du sier er det bedre med for stort enn for lite. Jeg bretter stort sett bare opp armene...:)

Synnøve sa...

Den ble skikkelig fin, ja! :) Det blir fint å pakke den frem når gutten har vokst seg litt til :)

Bente sa...

Takk for superkoselig kommentar i bloggen min!
Så fin denne jakka var. Tross alt bedre at den er for stor enn for liten, ja. Kjempesøte knapper!
Ha en fin kveld!

Nina sa...

Nydelig jakke! Jeg liker virkelig godt de som er strikket "rundt" fra ermene og opp, som en slags ragland.
Hilsen Nina

duBedåre sa...

Herlig jakke! Og plutselig skal du se at gutten vokser i en fei, og vips, så passer jakka! Mine gutter har spist flaggstangfrø i sommer tror jeg, så her passer jo ingenting lenger... Men for et påskudd for å strikke, da gitt! (o: