søndag 15. august 2010

Skrekk og gru...

Endelig fikk jeg gjort det..jeg har grudd meg lenge og jeg har sett på det nesten hver eneste dag. Saken er nemlig den at en dag, tidlig i vår, da jeg hentet lille gutt i barnehagen oppdaget jeg en laaang tråd som hang ut av ermet på en genser jeg hadde strikket. Å nei!!! var det første jeg tenkte, og tanken var riktig. En av trådene var revet av og det var begynt revne flere steder. Hvordan i all verden fikser man noe slikt?! Ikke visste jeg. Å strikke er veldig gøy, men så lenge det kommer til montering, reparering osv så synes jeg ikke det er noe morsomt. Genseren har nå ligget i stua siden da, og i dag, endelig, fikk jeg ånden over meg til å hive meg over prosjektet. Med en stor dose godt mot, nål, heklenål, strikkepinner og garn begynte jeg :) Og det gikk over all forventning. Jeg klarte å lappe det sammen :) Og det ble jo ikke så veldig synlig heller...jippi!!! Det var godt å få det unna, og like så greit. Med bare 8 grader i dag så skjønner jeg at det er ikke så lenge til ullklærne må frem. Veldig koselig da at genseren kan holde en sesong til.

Jeg har nettopp strikket en jakke til Lucas nå, men den er nok litt stor enda, men det hadde vært værre om den ble for liten! Fikk festet tråder og sydd sammen hullene under ermene, nå er det bare knappene som mangler. De får vente til stipendet er kommet inn på kontoen og at det er på tide med en bytur :)

2 kommentarer:

Synnøve sa...

Så flott at du fikk reparert genseren, ingenting e så bra som å få fiksa nåkka man virkelig har behov for og har tenkt lenge på! Du e døkti! :) Glede meg til å se jakka du har strikka!! :)

Bente sa...

Ja, d va godt å få d gjort. Dein va jo så fin så ingenteng va ber ein d.