onsdag 11. august 2010

Kort for ulike anledninger

Da kommer det endelig et innlegg herifra også..Det har virkelig vært stille i sommer, men jeg har vært borte på ferie i en måned og da har man ikke tid til sånt:) Produksjonen har derimot ikke stått stille, og det lages ting jevnt og trutt. I sommer har det vært mange anledninger som krever litt ekstra oppmerksomhet, og jeg har laget kort til venner og familie som betyr mye for meg.

Bryllupskortet på bildet under laget jeg til en barndomsvenninne og hennes utvalgte som giftet seg 5.juni 2010. Kortet er laget av preget kartong og pyntet med bånd, dekorstener, dekorhjerter og splitbinderser i ulike fasonger.

Lucas, mamma sin store gutt, ble i sommer 2 år!!! Han fortjente jo også et fiint bursdagskort, og jeg laget ett med mange fine og spreke farger med en dinosaur som motiv. Idè og mønster fant jeg i boka "Kort og godt: lag kreative kort, bordkort og pakkelapper" av Gitte Schou Hansen. Kortet er laget i farget papp og papir.


Svigermor fylte også år i sommer og jeg laget dette kortet til henne. Har brukt stempel og designpapir, sammen med masse blomster og dekorstener.


Min mormor feiret sin 90 års dag i sommer, og jeg hadde den store æren av å lage ett kort til henne. Jeg brukte litt tid på å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det. Å bli 90 år er ikke bare bare!!! Jeg startet på Smykkestein i Bodø, og der fant jeg et nydelig designpapir som jeg ønsket å basere kortet på. Papiret hadde mønster på begge sidene slik at jeg kunne bruke det som base for selve kortet. Jeg pyntet med bånd, dekorstener, blomster og naturligvis navnet og antallet år på æresgjesten :)


7 kommentarer:

Synnøve sa...

Du er jammen flink, Bentemor! Det blir like flott det du lager enten mottakeren fyller 2 eller 90 år, eller gifter seg for den saks skyld! Bøyer meg i støvet :)

Tankespinn sa...

stilig! Synes du er utrolig flink :) ser artig ut å lage kort. Ble litt inspirert nå :)ser at du har mange kreative evner =)

Bente sa...

Tusen takk :) Det er veldig arti Linda, du må bare hive deg rundt. Det er ikke så mye som skal til, med farget papir og lim kommer man langt:)

aina sa...

Veldig mange fine kort du lager :))

Bente sa...

Takk for det aina :)

Tone sa...

Æ e imponert Bente! Trur æ må begynne å legge inn bestilling hos dæi snart :)

Bente sa...

Takk ferr d! Hihi..du trur d ja:)