mandag 10. september 2012

Baby baby baby...

...det beskriver mine dager veldig godt for tiden. Med vårt lille og nye familiemedlem liggende sovende på brystet, er det på tide å vise frem noe av hans nye kolleksjon 2012. Han har arvet en del etter storebror også, men noe nytt må jo til. Mamma-strikk er godt å ha, og det blir flittig brukt.Både på trilleturer i vogna og i bilen brukes denne jakken. Jeg valgte å strikke den i str 0-3 mnd, selv om det skulle komme en sommerbaby. Nå vet jeg at somrene her i nord ikke er noe å stole på med tanke på temperatur, og jammen stemte det ikke denne sommeren også. Jakken ble påbegynt før vi visste hvem som skjulte seg i magen, og fargen ble derfor grå. Knappene er blå perlemorsknapper, som gav jakken et søtt guttepreg.Og til jakken bruker han denne djevellua...


Klærne 'in action'...ikke helt villig til å ligge stille:)På føttene varmer søte babylusser, strikket etter oldemors mønster...Nurket sover i en gammel babykurv som min mormor ordnet til sitt første barnebarn for over 40 år siden. Jeg har sydd nytt trekk til den og kledd den med et babyblått laken innvendig. Av stoffrestene sydde jeg et matchende sengetrekk. Pappaen har også snekret et stativ som den står på i stua. I fotenden henger et heklet bølgeteppe i duse farger.


Et bedre bilde av bølgeteppet, og fargesammensetningen.


2 kommentarer:

Janes hobbykrok sa...

Flott jakke som ser myk og behagelig ut. Sokkene var også morsomme. Har forresten nesten samme oppskrift. De sitter godt på foten og er fine. Kos deg med nurket, jeg følger med utover.

Synnøve sa...

Plutselig var det liv her igjen - så gøy å se! :) Nydelige strikkaklær og nurket inni er jo bare så skjønn :)