søndag 28. august 2011

Årets kortproduksjon og litt til...

Jammen er det ikke en stund siden det har vært noe liv inne på bloggen, og det får bare gå. Tenkte at jeg denne gangen skulle oppsummere flere ting jeg har laget den siste tiden. For å få unna litt etter mye stillstans i blogginga. Det har vært mindre strikking og etter påska har produskjonen vært særdeles liten:( Jeg har rett og slett vært lei. Har en genser til gutten i huset på pinnene, og det er bare ei arm som gjenstår. Satser på at piffen våkner til liv etter ei helg med syklubb-gjengen i september. Da er det genseren som skal tas med...uansett!!! Ehh...store ord, men det nærmer seg jo tross alt høst og ull sesong. Jeg har lenge hatt lyst til å begynne på et prosjekt med heklekroken, men samvittigheten for denne genseren har gjort at jeg ikke har latt meg selv få begynne med noe annet. For 14 dager siden ga jeg opp kampen og fant ut at kanskje det beste bare var at jeg begynte med noe annet. Jeg har lenge hatt lyst å hekle et bølgeteppe, og jeg er kommet godt i gang med ett. Denne gangen blir det et babyteppe i duse guttefarger, så få vi se om det frister å hekle et voksen-pledd etterhvert.

Selv om strikkepinnene har fått hvile så har det blitt produsert en del ved hjelp av mønsterpapir, glitterlim og bling-bling. Noen av disse prosjektene kommer her:

Dåpskort


Dette dåpskortet ble gidd bort i vår. På innsiden har jeg skrevet et lite dikt som jeg liker svært godt i forbindelse med dåp, i tillegg til plass til å skrive gratulasjonen. Et enkelt kort.

KonfirmasjonskortI år kjente jeg ei jente som skulle konfirmeres, og det var derfor på sin plass å ordne et kort. Stemplet er fra Magnolia. På innsiden av kortet er det laget en hensiktsmessig pengelomme. Jeg likte denne varianten svært godt, og blir nok å bruke denne metoden flere ganger. I dette kortet skrev jeg også noen passende ord til en konfirmants fremtid og muligheter for livet.

StjernekortDette stjernekortet ble laget til min svigermor sin 50 års dag i sommer. Dette var et morsomt og forseggjort kort med en morsom bretteteknikk. Tipset til dette kortet fikk jeg på bloggen 3ndy Papir.

Brettekort
Et enkelt og morsomt kort med en bretteteknikk som til en viss grad ligner en konvolutt. Ideen til dette kortet fikk jeg på bloggen Tesa Prickiformar.

BursdagskortDisse to kortene er enkle og dekorative. Disse er laget en kveld hvor ønske var å bruke opp noe restepapir ( åja...resteproblematikken gjelder også for papirhobby).

Brettekort


Et kort med nok en morsom bretteteknikk, hvor det brettes ut til et stort ark inndelt i mange trekantsoner. Jeg hadde glemt å ta bilde av det utbrettet, men kortet blir nok laget flere ganger. Så skal jeg vise frem innsiden en annen gang. Synes det ble et passende kort til en gutt i begynnelsen av 20-årene.

Helt til slutt må jeg vise frem ei baskerlue jeg gav bort rundt påsketider. Jeg synes den ble veldig fin, og kunne godt tenkt meg en slik selv. Synes det var en fin lue når man skal pynte seg litt og det ikke er alt for kaldt...( ettersom det er motvind uansett retning man går i denne byen, så er det vel vindstyrken om avgjør hvorvidt dette er en passende lue). Mønsteret fant jeg på Garnstudio sine nettsider.


Jeg er nå i gang med et stort og krevende prosjekt som jeg virkelig gleder meg til å vise frem til dere. Det kommer når mottakeren har mottatt den flotte kreasjonen. Ikke nok med det så vil det etterhvert komme bilder av både en genser og et bølgeteppe. Det ble et langt innlegg denne gangen, men det får være en liten trøst etter en lang periode med lite action fra meg!
Ha ei flott uke alle lesere!1 kommentar:

Synnøve sa...

Det var en fin trøst etter et langt fravær på denne kanten! :) Du har absolutt vært både produktiv og kreativ imens, det e det ingenting å si på. Det ene kortet finere enn det andre! Baskerlua kledde deg veldig godt :) Kanskje vi får en smakebit på fargene på bølgeteppet? Er veldig spent :)