tirsdag 11. mai 2010

Gave til en nydelig liten prins

Tiden er nå inne for å blogge gaven til lille Benjamin. Han kom til verden 18. april, og pakken er mottatt hos den lille familien. Han er en nydelig liten gutt, som jeg gleder meg til å treffe. Pakken ble pakket inn i ett av gavepapirene fra Panduro. Jeg er såå fornøyd med dette papiret, også er det så praktisk ettersom det passer til både gutt og jente.


Jeg har også lagd kortet selv. Veldig enkelt, men veldig fint og dekorativt likevel. Det er ikke alltid at man synes det man lager blir veldig bra, men jeg hadde en god følelse etter å ha laget dette. Og jeg gledet meg til å få det i posten til mottakeren.


Lille Benjamin fikk en omslagsjakke og et par babylusser. Mønsteret på jakken er fra Drops, modell nr fa-013, og er strikket i Drops Fabel. Jakken er i rillestrikk og ermesømløs. Veldig enkel og morsom jakke å strikke. Kanten rundt er heklet i Drops Alpaca. Babylussene er jeg spesielt stolte over å vise frem. Mønsteret på de har jeg fått av mormoren min. Jeg spurte henne pent, da jeg har beundret disse siden jeg var 5 år, og hun satte seg ned ved siden av meg og begynnte å fortelle, mens jeg noterte. Nå er det jo da slik at gamle damer trenger jo ikke en oppskrift, du legger jo bare opp noen masker strikker litt slik å slik, feller litt her og øker litt der...og vips der har du en babyluss :) Så jeg føler meg veldig priviligert som den eneste i familien som har denne oppskriften på papiret :)
2 kommentarer:

Synnøve sa...

Det va et koselig innlegg, ja! Trur nok den lille prinsen blir kjempefin når han får på seg omslagsjakka og lussa :) Du e jo også en racer til å pakke gava og lage kort, nydelig! Falt pladask for gavepapiret - tror nok æ må investere i noe sånt etter hvert ;)

Bente sa...

Ja, d e arti å pakk inn gava når du e ein heildi eier av flotte gavepapir. Verd å invester syns no eg ja :)