torsdag 8. april 2010

Påskeproduksjon

Da er det vel på tide med en oppdatering av gjennomførte prosjekter i påsken :) Vi var hjemme i Trøndelag i påsken, og det var mye hyttekos, skiturer, bål, kvikk lunsj og ikke minst strikking. Hos mormor ble det en gjennomgang av gamle utgaver av Familien, og jammen ble det med en del blader hjem. Mange fine mønstre i dette ukebladet, idyll for min del :)

Et av mine prosjekter var å lage bursdagsgave til nabojenta som blir 2 år i slutten av måneden. Å da strikket jeg et par alvetøfler, som jeg liker å kalle dem, eller mormors tøfler som de heter i mønsteret. Jeg brukte sokkegarnet Ida fra Europris i sjattert lilla og rosa, og hvit som kontrastfarge. Jeg synes fargene ble så fine sammen, så nå er jeg i gang med et par til meg selv også :)Det andre ferdigstilte prosjektet i påsken var en duskelue til min lille gullgutt! Dette mønsteret fant jeg på en blogg på nettet for lenge siden, og den dukket opp da jeg skulle se gjennom mappen med oppsamlede strikkeoppskrifter. Denne var rask og enkel å strikke, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Lua passet gutten veldig bra :) Jeg strikket den i dobbelt babyull av restegarn fra ett sett jeg strikket til han tidligere. Så fargene matcher strikkasettet han bruker hver dag :)
1 kommentar:

Synnøve sa...

Lua va knallfin, passa jo lillegutt helt perfekt!! :) Og nabojenta blir nok veeldig glad for tøflan, for dem va sweet :)