søndag 14. mars 2010

Blondeføtter

Da er vi kommet langt ut i mars allerede, og det blir alt for lite tid til å blogge..men selv om det er lite å høre så foregår det hele tiden produksjon av ett eller annet. Et babyprosjekt er strikket ferdig og venter på siste finish med en heklet kant. Babyen ventes ankommet om ca èn måned :) Når pakken er sendt til Jæren skal det komme bilder...

Jeg har også prøvd meg på å strikke fine sokker på pinne 2,5...en tålmodighetsprøve, men veldig morsomt, åsså så fine som de blir. Mønsteret er fra boka 'Fabelaktige føtter & koselige tær'. Så langt er den ene ferdigstilt, mens den andre får vente litt...må ha noe annet å henge fingrene i før jeg kommer i gang med neste. Eieren til dette flotte sokkeparet blir nok meg selv. Det er morsomt å ha et fint par som kan brukes til finere og mer spesielle anledninger. Garnet jeg har brukt et sokkegarn fra Regia.2 kommentarer:

Synnøve sa...

Dem blir såå fin :) Ka skal du henge fingran i på tirsdag? Æ har bare ett hull å tette under én arm på dressen, snaaaart ferdig!!! :)

Bente sa...

Takk takk :) Tirsdag bi d nok å hekle på sjale :) Bi vel ikke så my tid å få t d før, mytti skole ferr tia.